Nega kože poleti

Sprememba v letnem času zahteva tudi spremembo pri negi kože. V poletnih mesecih običajno kreme, ki smo jih uporabljali pozimi, postanejo premastne. Poleti raje posegajmo po kremah z lažjo teksturo, vendar ne smemo pozabiti, da izberemo kreme, ki bodo nadomestile izgubo vlage in nas zaščitile pred sončnimi žarki (SPF).

Voda predstavlja 70 % našega organizma. Brez vode naš organizem ne deluje, enako velja za kožo obraza. Poletni meseci in visoke temperature zahtevajo posebno skrb za nego kože.

nega kože poleti

UV žarki imajo škodljivi vpliv na kolagenska in elastična vlakna, ter izsušijo površino kože. Posledično koža postane tanka, brez tonusa, nastajajo drobne gubice, ki se s časom lahko še poglobijo, če kože primerno ne negujemo.

Pomembno je pravilno izbirati ustrezne preparate za nego kože doma, v salonu prav tako izbiramo primerne terapije za nego kože v poletnih mesecih.  

Reviderm nega Hydro infusion ali Reviderm Hydro boost tretmaji ter mezoterapija brez iglic bodo izdatno poskrbeli, da bo vaša koža nadomestila  vlago, ki jo v poletnih mesecih še posebno potrebujemo.

POKLIČITE NAS
Scroll to Top