Obiščitne našo spletno trgovino

eMatrix

eMatrix

eMatrix je ena izmed najnovejših neinvazivnih metod za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja. Osnovni princip dela temelji na radiofrekvenčni tehnologiji in edinstvenem sublativnem pomlajevanju kože. Sublativno pomlajevanje ne temelji na laserski ali optični energiji temveč se pri tovrstnem postopku pomlajevanja kože uporablja radiofrekvenčna tehnologija, kar je novost v pomlajevalnih postopkih. 

Učinki eMatrixa

Posebnost metode je uporaba radiofrekvenčnega toka, katerega rezultat je izboljšanje teksture in tonusa kože, glajenje gubic, odpravljanje brazgotin in brazgotin od aken ter zdravljenje strij.

Princip dela z eMatrix temelji na bipolarni radiofrekvenci, ki za razliko od optične energije deluje globje in vpliva na procese v dermisu, kar povzroči tvorbo novega kolagena ter medceličnine. Po opravljenem tretmaju se lahko pojavi rahla rdečica na površini kože, ki pa izgine v relativno kratkem času, tako je čas celjenja v primerjavi z ablativnimi metodami mnogo krajši.

eMatrix tehnologija je zelo učinkovita saj RF energija povzroči frakcionirano globoko segrevanje tkiva, ki spodbuja povečano celjenje in tako pripelje do obnavljanja tonusa in elastičnosti kože. Po tretmaju je koža vidno bolj zategnjena in sveža. Tovrstna nova tehnologija je v pomoč pri zdravljenju različnih kožnih nepravilnostih, idealna pa je tudi za pomlajevanje.

Kdaj svetujemo eMatrix?

eMatrix najpogosteje uporabljamo za :

  • izboljšanje teksture in tonusa kože
  • pomlajevanje kože
  • glajenje gubic
  • odpravljanje brazgotin in brazgotin po aknah
  • zdravljenje strij,
  • odstranjevanje pigmentnih nepravilnosti na obrazu in telesu,
  • zdravljenje aken

Kako poteka tretma?

Pred pričetkom tretmaja obraz oziroma predel kože, kjer bomo eMatrix izvajali, očistimo in nato nanj nanesemo anestetično kremo, ki na koži ostane približno 30 minut. Nato kožo sterilno očistimo in pričnemo s tretmajem, ki traja približno 30-45 minut. Po zaključenem tretmaju lahko nastane na koži rahla rdečica, ki izgine v naslednjih 24-48 urah, odvisno od tipa kože. Po tretmaju na kožo nanesemo obkladke ali zaključno masko, ki umiri kožo. Nato kožo namažemo z negovalno kremo. Kadar je prisotna močnejša rdečina tretma nadaljujemo z LED terapijo, ki tudi dodatno pripomore k boljšim rezultatom.

Končni rezultat je viden po štirih tednih od zadnjega tretmaja.

Naprava ima na voljo tri stopnje jakosti. Izbira jakosti je odvisna od tretiranega predela telesa ali obraza.

Tretma eMatrix je varen za vse fototipe kože in je v primerjavi z ostalimi tretmaji, ki dosežejo enake učinke, cenovno bolj konkurenčen oziroma dostopen. Poudariti moramo, da eMatrix spada v neinvazivne metode pomlajevanja. Zaradi specifičnosti tretmajev lahko le- te  izvaja izključno zdravnik oziroma oseba, ki je primerno izobražena, saj je potrebno postaviti pravo diagnozo in poznati procese v in na koži. V Dermatološkem centru Derm vse estetske posege opravlja izkušena dermatologinja.

eMatrix
eMatrix

Koliko tretmajev je potrebnih za dober učinek?

Da bi dosegli najboljše rezultate je priporočljivo tretma nekajkrat ponoviti v razmaku na 4 tedne. Po zaključeni terapiji je priporočljivo vzdrževanje 1x letno. Pri vsakem tretmaju se uporabi nov sterilen aplikator, tako da je celoten postopek varen za pacienta.

Prednosti eMatrixa

eMatrix je učinkovita metoda, ki hitro daje rezultate. Sam postopek tretmaja traja kratek čas. Hitro se lahko vrnemo k vsakdanjim aktivnostim (max 1-2dni). eMatrix je varna in učinkovita metoda za vse tipe kože.

Nega kože po tretmaju

Po končanih tretmajih je priporočljivo kožo hidratizirati s kremami ali masko za epitelizacijo, ker smo s tretmajem pospešili celoten metabolizem kože. Kožo je prav tako potrebno zaščititi pred soncem. Zaščitne kreme proti soncu je priporočljivo uporabljati tudi nekaj tednov po zaključenih tretmajih. Tretma se lahko izvaja čez celo leto ne glede na letni čas, vendar se pacient ne sme izpostavljati soncu.

Se lahko eMatrix kombinira tudi z drugimi postopki?

eMmatrix lahko kombiniramo s številnimi drugimi neinvazivnimi metodami za pomlajevanje kože, kot so uporaba polnil, botoksa, mikrodermabrazijeLED terapijePellevejafrakcioniranim mikronidlingom in zelo povrhnjim kemičnim pilingom.

POKLIČITE NAS
Scroll to Top