Obiščitne našo spletno trgovino

O nas

DERMATOLOŠKI CENTER DERM: napredne in celovite rešitve za nego vaše kože!

V Dermatološkem centru Derm verjamemo v harmonijo estetike, kozmetike ter dermatologije. Verjamemo pa tudi v popolno in celovito obravnavo vsakega pacienta, ki si zasluži vrhunsko, učinkovito in nepozabno izkušnjo. Zato smo k sodelovanju povabili tudi kozmetičarko, ki bo s pomočjo različnih kozmetičnih postopkov poskrbela za strokovno obravnavo vaše kože.

Zagotavljamo temeljito nego zdrave kože, saj poskrbimo za to, da je čista, nahranjena, zdravega videza in da se enakomerno stara. Postopki so seveda prilagojeni negi kože obraza, vratu ali dekolteja. Kos pa smo tudi negi problematične kože, pa naj gre za akne, diseboroični dermatitis, rozaceo ali pa mastno kožo in luskavico. Z veseljem bomo poskrbeli za to, da se vaše težave ublažijo oziroma popolnoma izginejo.

Naša prednost se skriva tudi v tem, da se vaši koži ne posvetimo le v našem centru, ampak vas “založimo” s kopico koristnih napotkov, s katerimi boste za svojo kožo znali poskrbeti tudi doma. Tako bomo za vsakega izmed vas pripravili poseben načrt postopkov in krem različnih proizvajalcev, s katerimi bo nega koža še bolj učinkovita.

Prednost dajemo neinvazivnim postopkom pomlajevanja, ki jih lahko kombiniramo glede na vaše specifične potrebe. Pri tem naj omenimo naslednje postopke: PELLEVE, mezoterapija brez igel, ELOS by SYNERON, REVIDERM in DERMAPEEL.

Posežete pa lahko tudi po različnih invazivnih postopkih: EMATRIX in frakcionirani mikronidling, mezoterapija z iglami, trombocitna plazma, polnila in botox.

V vsakem primeru bomo poskrbeli, da boste od nas odšli popolnoma zadovoljni. Ker si to zaslužite!

POKLIČITE NAS
Scroll to Top