Obiščitne našo spletno trgovino

REVIDERM kozmetika

Reviderm kozmetika

REVIDERM združuje dermatokozmetiko in aparate za nego občutljive kože. Prihaja iz Nemčije, njeni preparati in postopki za nego kože temeljijo na najnovejših dognanjih sodobne dermatologije in kozmetologije.

Dermatološka kozmetika REVIDERM  je dermatokozmetika, namenjena za nego kože, ki potrebuje posebno nego. Namenjena je predvsem tistim, ki imajo težave z alergičnimi reakcijami, rdečino, suho in poškodovano kožo. REVIDERM pomaga pri regeneraciji kože. Posebej primerna je za obnavljanje in regeneracijo kože, ki je prizadeta od stresa.

reviderm kozmetika
reviderm kozmetika
reviderm kozmetika
reviderm kozmetika

Reviderm kozmetika

Kozmetika z visoko koncentriranimi učinkovinami sodi med preparate najvišje kakovosti, ki so usklajeni z naravnimi potrebami kože. V sodelovanju z medicinskimi raziskovalnimi skupinami so za inovativne recepture kozmetičnih proizvodov izbrali le preverjene aktivne učinkovine. Produkti ne vsebujejo konzervansov in dodatkov, ki bi kožo iritirale oz. povzročale alergije.

Za boljše delovanje REVIDERM kozmetike v Dermatološkem centru DERM, pred pričetkom uporabe krem, svetujemo postopek mikrodermabrazije (Metoda REVIDERM). To je nežen piling, a hkrati intenziven tretma z mikrokristali, s katerim kožo očistimo nečistoč in mrtvih celic. Pomaga nam, da kozmetični produkti prodrejo v globje plasti kože in spodbudijo naravne mehanizme k obnovi kože. Na ta način dosežemo, da je koža lepša in bolj zdravega videza.

POKLIČITE NAS
Scroll to Top