Obiščitne našo spletno trgovino

Nekirurški lifting – Pellevé

Nekirurški lifting – Pellevé

PELLEVÉ – učvrstitev kože in glajenje gub s pomočjo radiofrekvenčne tehnologije (nekirurški lifting).

Pellevé je klinično preizkušena, neinvazivna, nežna, varna in učinkovita metoda za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja brez stranskih učinkov. Rezultati so vidni takoj po posegu, koža je napeta, bolj gladka, gubice so vidno zmanjšane. Želen učinek lahko pričakujete čez 1 do 3 mesece.

Nekirurški lifting
Nekirurški lifting

Nekirurški lifting oziroma pellevé je primeren za vse tipe kože, moške in ženske vseh starosti, najboljši rezultat pa lahko pričakujemo pri starosti med 35 in 60 let.

Nekirurški lifting | kako poteka glajenje kože?

Glajenje kože poteka s posebnimi sondami z radiofrekvenčno tehnologijo, ki temelji na nebolečem in varnem segrevanju podkožnega tkiva.

Z uporabo napredne radiofrekvenčne tehnologije učinkovito segrevamo globlje plasti kože brez poškodb povrhnjice. Zaradi toplote se kolagenska vlakna razmaknejo in pri ohlajanju znova skrčijo. S stimulacijo fibroblastov spodbujamo tvorbo novega kolagena in elastičnih vlaken. S segrevanjem sprožimo odplavljanje medcelične tekočine, ki se izloča preko limfe. Koži se povrneta napetost in gladkost. Rezultat je naravno bolj svež izgled. Postopek je neinvaziven, zaradi česar ga lahko izvajamo tudi na najbolj občutljivih predelih, kot so področje okoli oči in vrat.

Nekirurški lifting – Pellevé

Po postopku se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim. Lahko se pojavi le rahla rdečica, ki kmalu izzveni.

Koliko tretmajev je potrebnih za dober učinek?

Za najboljši rezultat svetujemo 2 ali več ponovitev v razmaku 4 tedne, odvisno od ohlapnosti kože oziroma globine gubic.

Kombinacija terapij za boljši uspeh

Pelleve lahko kombiniramo tudi z drugimi neinvazivnimi metodami za pomlajevanje kože, kot so mikrodermabrazijamezoterapija z iglicami ali brez iglic, LED terapija, frakcionirani mikronidling, ter po koncu terapije tudi s polnili in botoksom.

Nekirurški lifting
Nekirurški lifting
POKLIČITE NAS
Scroll to Top