Obiščitne našo spletno trgovino

REVIDERM make up

REVIDERM make up

Najprestižnejši nakit, ki ga ženska lahko nosi je njena koža.

Reviderm že več kot 30 let skrbi za zdravo in lepo kožo. Uporablja najnovejše tehnologije in sestavine, za svoje proizvode in tretmaje, ki bi zajeli vse indikacije in problematike kože. V celostnem pristopu, ki temelji na sinergiji je manjkal zadnji korak. To je prekrivanje pomanjkljivosti in poudarku lepote kože.

V sodelovanju z poznanim mednarodnim vizažistom Giovannijem Fassielom, so razvili make up linijo z nazivom Skin Jewels. Vsebuje velik delež aktivnih učinkovin. Zahvaljujoč mikromineralnemu kompleksu, diamantnemu prahu in visoko kvalitetnim sestavinam so oblikovali lahek make up, ki ne zapira por, kožo lepo prekrije in da zdrav sijaj. Inovativna kombinacija pigmentov vam pomaga, da izberete ten, ki vam najbolj odgovarja.

Reviderm Skin Jewels je popolnoma nežen do kože in lahko ga uporabljajo osebe s problematično in občutljivo kožo. Zaradi mineralne strukture je primeren za aknasto kožo, rozaceo, perioralni dermatitis,…. Lahko ga nanesete tudi takoj po posegih na koži.

Kombinacija visokokvalitetnih sestavin in finih mineralnih mikro delčkov (diamantni prah)…..

Visokokvalitetne sestavine krepijo odpornost celic, blažijo iritacije kože, manjšajo vidnost gubic ter tako ustvarjajo enakomeren ten:

Magnezijev sulfat: zmanjša vnetja na koži in koži daje žameten izgled

Kaolin: regulira mastnost kože in matira ten

Cinkov oksid: regenerira in ščiti kožo

Kalij sorbat: daje celicam kisik in energijo, ter manjša rdečino

Diamantni prah: fina, mineralna sestavina, reflektira svetlobo, ki sije na vaši koži, čisti pore in vidno zmanjšuje drobne gubice na koži.

Verjamemo, da se ženske ne smemo skrivati za make up-om, ampak jih želimo spodbuditi, da poudarijo naraven izgled in poudarijo prednosti na svojem obrazu s pomočjo Reviderm nakita za kožo.

reviderm make up
reviderm make up
POKLIČITE NAS
Scroll to Top