Obiščitne našo spletno trgovino

Diamantni piling

Diamantni piling

Diamantni piling izvajamo ga za obnovo lepega videza kože obraza in dekolteja, z njim dosežemo, da koža postane mehkejša in sijoča, dobi tudi enakomernejši ten. Diamantni piling  je namenjen tudi normalizaciji mastne kože ter negi kože pri blažjih oblikah mozoljev, predvsem za odstranjevanje ogrcev. Z njim lahko zmanjšamo tudi brazgotine po aknah, običajno v kombinaciji z drugimi metodami zdravljenja.

V Dermatološkem centru Derm izvajamo diamantni piling s preparati DERMA PEEL , ki združujejo pet piling tehnik v enem programu oz. terapiji. Sledijo si v zaporedju in delujejo večplastno. Visoka koncetracija kislin nam omogoča, da odstranimo povrhnje odmrle plasti kože in omogočimo prodiranje aktivnih sestavin v globlje plasti kože.

Kako deluje DERMA PEEL?

DERMA PEEL je kombinacija mehaničnega in kemičnega pilinga. Vsaka tehnika deluje na različnih nivojih kože s tem dosežemo kontrolirano in postopno luščenje zunanje plasti kože.

Mehanični piling  združuje mikroabrazivni in ultrazvočni piling.

Kemični piling pa združuje kislinski, encimski in biološki piling.

Tako kombinacija petih tehnik pilinga omogoča hitre, dolgoročne in vidne rezultate

Kako poteka nega?

Pri mehaničnem pilingu na kožo najprej nanesemo mikrodermoabrazivni gel, ki je namenjen luščenju najbolj zunanje plasti kože. Mehansko odstrani odluščene keratinske celice, odpre pore, očisti in pripravi kožo na negovalni program z visoko vpojnimi luščilnimi komponentami.

Mikrodermoabrazivni gel odstranimo z ultrazvočno sondo, kar omogoča maksimalen rezultat mehaničnega čiščenja kože. Z ultrazvočno sondo odstranimo tudi ogrce na aknasti koži, kar zmanjša tudi vnemanje in nastajanje aken.

Kemični piling združuje kislinski encimski in biološki faktor. S kislinami aktiviramo obnovo kože in mehčamo gube, pore postanejo ožje, zmanjšamo nastajanje aken.

Encimski del kožo obnovi in zmanjšuje zunanjo plast kože. Biološki faktor pa pospeši obnovo globljih plasti kože ter spodbuja nastajanje novih kožnih celic .

Na koncu tretmaja nanesemo nevtralizacijsko masko, ki kožo osveži in pomiri, povrne ji tudi naravni Ph.

Diamantni piling in druge neinvazivne metode za pomlajevanje

Diamantni piling lahko zelo dobro kombiniramo tudi z drugimi pomlajevalnimi postopki. Zelo primeren je za pripravo kože na vse anti-age tretmaje. V Dermatološkem centru DERM z diamantnim pilingom  pripravimo kožo na druge pomlajevalne postopke,  kot so PELLEVEmezoterapija, eMatrix, uporabljamo ga tudi v kombinaciji z postopki beljenja kože (npr. pri melasmi).

Če je koža dobro očiščena, aktivne učinkovine bolje prehajajo v globje plasti kože in s tem dosežemo boljše rezultate. Tudi kreme, ki jih uporabljate za domačo nego, delujejo bolje. V času izvajanja diamantnega pilinga za domačo nego običajno predlagamo kreme, ki vsebujejo blage kisline in dodatno pripomorejo k boljšim rezultatom tretmajev.

Koliko tretmajev je potrebnih za dober učinek?

Že po prvi obravnavi je vaša koža bolj gladka in sijoča. Za dober učinek je priporočljivo ponoviti postopek vsakih  15 dni, največ 4-6 ponovitev zaporedoma. Za domačo uporabo se med tem časom lahko uporabljajo produkti, ki kožo negujejo in luščijo tudi doma.

Po  največ šestih tretmajih je priporočljivo narediti premor. V kolikor je potrebno lahko ponovimo postopek čez 3-4 mesece.

Kako bo izgledala koža po tretmaju in ali se lahko vrnem vsakdanjim opravilom?

Po postopku se lahko takoj vrnete k vsakdanjim aktivnostim, zelo pomembno pa je, da kožo zaščitite pred soncem. Pri bolj občutljivih se lahko pojavi prehodna rdečina, ki kmalu izzveni.

diamantni piling
diamantni piling
POKLIČITE NAS
Scroll to Top