Obiščitne našo spletno trgovino

Digitalna analiza kože z diagnostično kamero

Digitalna analiza kože z diagnostično kamero je prvi korak do zdrave in lepe kože.

Je vaša koža pogosto razdražena?

Vas koža srbi? Se lušči?

Vas zanima, kakšen tip kože imate na obrazu?

Ne najdete prave kreme za nego obraza?

Se vam pogosto po kremah pojavljajo na obrazu izpuščaji?

Digitalna analiza kože z diagnostično kamero nam omogoča natančen in objektiven pogled na stanje vaše kože, ter tako daje ključne informacije za oceno zdravja in videza kože na obrazu. Vsaka koža je posebna in ima svoje potrebe zato s profesionalno analizo obraza lahko določimo, kakšna nega je potrebna za vas doma in kateri kozmetični tretmaji bodo zdravje in videz kože še izboljšali.

Z diagnostično kamero lahko določimo vlažnost in mastnost kože, velikost por, pigmentacijo, globino gub ter stanje keratina na koži.

Digitalna analiza kože z diagnostično kamero

Naprava izvede različne meritve s pomočjo moderne kamere, polarizirane in UV svetlobe, ki se samodejno nastavijo ob izboru želene meritve. Na napravi je vključen tudi senzor za merjenje vlažnosti v globini povrhnjice. Tako lahko hitro vidimo ali je naša koža dehidrirana ali dovolj navlažena.

S pomočjo indikacijskih lističev izmerimo številčnost keratinskih celic in sebum, kar določi tip kože.

Za določitev stanja kože pogledamo še naslednje parametre. Na več točkah na obrazu kožo poslikamo, tako aparat dobi podatke za izračun stanja na koži. Merimo globino gub, pigmentiranost, podkožne nečistoče in akne, velikost por, izraženost kapilar…. Vsa stanja stranka lahko spremlja na ekranu, kjer je prikazana koža 10 povečana.

Na podlagi meritev nas aparat opozori na parametre, ki odstopajo od normale in tako lažje svetujemo in priporočimo kozmetične terapije in izdelke za nego, ki jih uporabljate za domačo nego.

Meritve lahko shranimo v kartoteki, kar nam omogoči kasnejše primerjave in nadalje načrtovanje nege.

Z globinsko analizo kože vam lahko ciljano priporočimo kozmetične tretmaje in preparate, ki bodo pripeljali do optimalnega rezultata. Individualni pristop zagotavlja, da bo vaša koža dobila vse kar potrebuje in si zasluži.

Digitalna analiza kože obraza z diagnostično kamero
Digitalna analiza kože obraza z diagnostično kamero
POKLIČITE NAS
Scroll to Top