Obiščitne našo spletno trgovino

REVIDERM kozmetične nege

REVIDERM nega za zdravo in sijočo kožo

Izboljšajte videz svoje kože in jo pomladite s kombinacijo naprednih estetskih metod in dermatološke kozmetike.

Metoda REVIDERM zaradi kombinacije več postopkov deluje na različne nepravilnosti in težave na vaši koži. Je neinvazivni in neboleči postopek, ki bo z znanjem in s spretnostjo dermatologa ustvaril vidne učinke izboljšanja na drobne gube, hrapavo in luščečo se kožo, oslabljen tonus kože, pigmentne lise, široke pore, mastno kožo, akne, disseboroični dermatitis, rozaceo, plitke brazgotine in nekatere vrste strij.

Štirje koraki do lepe kože!

– Analiza kože

– Mikrodermabrazija

– Dermatološka kozmetika Reviderm za domačo nego

– Reviderm mineralni make -up

1. Analiza kože

Analiza kože je uvod v izboljšanje stanja vaše kože. Z izkušeno kozmetičarko se boste pogovorili o vaših težavah in pričakovanjih, ocenila bo tip vaše kože, njene pomankljivosti ali celo bolezensko stanje. Glede na stanje vaše kože bomo določil postopke, ki vam bodo prinesli najboljši učinek. Individualno, glede na vaš tip kože, svetujemo izbiro najprimernejše medicinske kozmetike in postopkov.

Reviderm kozmetične nege
Reviderm kozmetične nege
mikrodermabrazija
mikrodermabrazija

2. Mikrodermabrazija

Kaj je mikrodermoabrazija?

Mikrodermabrazija je nežen in učinkovit mehanski piling. Učinek mikrodermabrazije je dokazan s kliničnimi študijami. Koža postane bolj prožna, ima manjše pore, izboljša se njen tonus, globina gub se zmanjša, v globljem delu kože se poveča nastanek kolagena in elastina, zveča se prehod aktivnih sestavin v kožo. Pri postopku v Metodi Reviderm odstranimo nekaj plasti vrhnjega sloja kože, kar omogoči učinkovito prehajanje aktivnih učinkovin iz kozmetike REVIDERM v kožo, s pomočjo katerih se ta obnovi.

Kako deluje mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija je nežna, neboleča in povsem varna metoda, pred nastankom brazgotin in alergij. S pomočjo kristalov aluminijevega oksida nežno in kontrolirano odstranimo povrhnji sloj kože. Individualno izbiramo jakost za tretirano območje. Po odstranitvi mrtvih celic na površju kože se izredno poveča rast novih celic, ki počasi migrirajo v zgornje plasti kože, da bi jim zagotovili ustrezne aktivne učinkovine jim pomembno izbrati pravo nego po tretmaju. prav tako moramo izbrati pravo kozmetiko za nego doma. Le tako bomo podaljšali učinkovitost tretmaja in zagotovili zdravo in negovano kožo.

Priporočene ponovitve 

  • Akne, mastna koža, široke pore, plitke brazgotine: 1x na teden do izboljšanja, nato vzdrževanje na 2 do 5 tednov.
  • Drobne gube, hrapava koža, oslabljen tonus, pigmentne lise: 1 x na teden, 3 do 5 tednov, nato vzdrževanje 1x na mesec.
  • Nekatere vrste strij 1x na 2 tedna, vsaj 5x, vzdrževanje po potrebi na 3 mesece.

3. Dermatološka kozmetika REVIDERM

Dermatološko kozmetiko REVIDERM odlikujejo visoko koncentrirane aktivne učinkovine, zato sodi med preparate vrhunske kakovosti. V sodelovanju z medicinskimi raziskovalnimi skupinami so za inovativne recepture kozmetičnih proizvodov izbrali le preverjene aktivne učinkovine. Linija kozmetike REVIDERM daje vaši koži tisto, kar potrebuje.

4. Mineralni make up REVIDERM

Reviderm Skin Jewels linija proizvodov vsebuje mikromineralni kompleks in diamantni prah. Zahvaljujoč tem sestavinam lahko koristite kozmetiko uporabljate že takoj po tretmaju. prilagojena je vašemu tipu kože in poleg prekrivanja nudi tudi nego kože.

dermatološka kozmetika REVIDErM
dermatološka kozmetika REVIDErM
mikrodermabrazija
mikrodermabrazija

REVIDERM HYDRO BOOST

Voda predstavlja 70% našega organizma. Brez vode naš organizem ne deluje, enako velja za kožo obraza. Poletni meseci in visoke temperature zahtevajo posebno skrb za nego kože.

UV žarki imajo škodljivi vpliv na kolagenska in elastična vlakna, ter izsušijo površino kože. Posledično koža postane tanka, brez tonusa, nastajajo drobne gubice, ki se s časom lahko poglobijo, v kolikor jih ne tretiramo. Zaradi pretirane proizvodnje melanina lahko pride do nastanka hiperpigmentacij.  Koža tako poleti potrebuje dodatno skrb. Le tako bomo preprečili vidne in dolgoročne posledice.

Prav zato smo za vas pripravili REVIDERM HYDRO BOOST tretma.

Z nego boste poskrbeli, za dovolj vlage in tako preprečili posledice vpliva sonca na kožo.

Tretma je sestavljen:

Čiščenje obraza s preparati glede na tip kože

Encimski piling Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste

Ultrazvočni gel + REVIDERM ultrazvok 20 min

HYAL plumping ampula

HYDRO 2INFUSION MASK + collagen eye pads

Zaključna nega s Promicrobiome serumom+ SPF kremo

Reviderm ultrazvok- tehnologija, ki nam omogoča, da lahko prodremo globoko v podkožje

Tretmaji, ki vsebujejo Reviderm ultrazvok so izjemno prijetni, povečajo vlažnost kože, posebno pri suhi koži, kjer je pomankanje vlage še posebno izražena.

Ultrazvok se v kozmetične namene uporablja kadar želimo spodbuditi cirkulacijo, aktivne učinkovine dermokozmetike pa lažje prodrejo v podkožje.

Njegov ultrazvočni val z določeno frekvenco utripanja in pulziranja omogoča nežen ali močan vpliv na podkožje.

S pomočjo ultrazvoka kožo optimalno hidriramo, spodbudimo tonus in konture obraza. Tako je koža obraza bolj sveža, mlajša, ter ima bolj zdrav videz.

Reviderm ultrazvok
Reviderm ultrazvok
HYAL PLUMPING AMPULA
HYAL PLUMPING AMPULA

HYAL PLUMPING AMPULA

Hyal plumping ampula je koncentrat hialuronske kisline, ki poskrbi za dodatno vlago. Deluje kot dolgoročno polnilo- drobne gubice na dekolteju in okrog oči se bodo zmehčale in zgladile.

HYDRO INFUSION MASK+COLLAGEN EYE PADS
HYDRO INFUSION MASK+COLLAGEN EYE PADS

HYDRO INFUSION MASK+COLLAGEN EYE PADS

Hydro infusion maska vsebuje posebne aktivne učinkovine. Filaggrinol in biometrične aminokisline, ki uspešno spodbudijo proizvodnjo lastnih faktorjev, ki vežejo vlago in tako poskrbijo za naravno vlažnost kože.

PROMICROBIOME SERUM

Izjemen dodatek vaši dnevni rutini. Kombinira se s kremami, ki jih že uporabljate. Njegova osnovna naloga je uravnotežiti bakterije, ki se nahajajo na koži. Odlično se dopolnjuje z SPF zaščito.

SPF NEGA

Vsi Reviderm SPF produkti so brez lipidov. Tako je krema bolj zračna in ne povečuje znojenja pri visokih temperaturah. Kreme pa vsebujejo negovalne učinkovine in poskrbijo za vlago, ki jo potrebujemo.

SPF nega
SPF nega

REVIDERM NEGA HYDRO INFUSION

Tretma Hydro infusion je namenjen vsem, še posebej pa zreli in dehidrirani koži. S tretmajem povrnemo koži vlažnost. Antioksidaciske Rebalance alge povrnejo koži sijaj in svežino. Countour lift formula v kombinaciji z močnim ultrazvokom poskrbi za lifting efekt.

Tretma je sestavljen iz kar nekaj korakov:  kožo očistimo s čistilnimi preparati, naredimo encimskim piling (tekočina+pasta), naredimo mikrodermabrazijo, tako odstranimo odmrle celice, koža je pripravljena prejeti več aktivnih učinkovin. Sledi nanos Countur lift formule in Rebalance algi, vnesemo jih s pomočjo Reviderm ultrazvoka. Nego zaključimo s Calming hydro masko.

Zaključimo z kremo z zaščitnim faktorjem, ki ji dodamo Pro microbioma. Tako poskrbimo za zdravo kožno bariero.

Zakaj izbrati HYDRO infusion tretma?

S kombinacijo najnežnejše mikrodermoabrazije spodbujamo obnovo kože, z Reviderm ultrazvokom lahko spodbujamo proizvodnjo kolagena, s kombinacijo Contour lift formuje in rebalance algi učinkovito spodbudimo antiaging procese.

Reviderm ultrazvok- tehnologija, ki nam omogoča, da lahko prodremo globoko v podkožje

Tretmaji, ki vsebujejo Reviderm ultrazvok so izjemno prijetni, povečajo vlažnost kože, posebno pri suhi koži, kjer je pomankanje vlage še posebno izražen.

Ultrazvok se v kozmetične namene uporablja kadar želimo spodbuditi cirkulacijo, aktivne učinkovine dermokozmetike pa lažje prodrejo v podkožje.

Njegov ultrazvočni val z določeno frekvenco utripanja in pulziranja omogoča nežen ali močan vpliv na podkožje.

S pomočjo ultrazvoka kožo optimalno hidriramo, spodbudimo tonus in konture obraza. Tako je koža obraza bolj sveža, mlajša, ter ima bolj zdrav videz.

Contour lift formula v kombinaciji z Rebalance alge

Pri starejši koži je zmanjšana čvrstost kože, vidno je povešena, zato je še posebno pomembna izbira aktivnih učinkovin in tehnologije, ki nam omogoča izboljšanje teksture kože.

Kombinacija visoko učinkovite Countur lift formule, ki vsebuje peptide identične koži, antiosidacijskim Rebalance alge in ultrazvokom vas bo navdušila.

Preparati, ki jih koristimo ob zaključku nege

Preparati, ki jih koristimo kot zaključek nege imajo nalogo maksimalno hidrirati podkožje in kožo pripraviti na visoke temperature, ter tako preprečiti izgubo tonusa in volumna kože.

Calming hydro mask

Lipidi identični naši koži jačajo kožno bariero in zaščitne funkcije kože, trajno izboljšajo hidratacijo in vračajo kožo v ravnovesje. Neurokozmetični antistresni kompleks blaži iritacije in rdečino. Koža je po maski umirjena, uravnotežena in optimalno hidrirana.

Promicrobiome serum

Izjemen dodatek vaši dnevni rutini. Kombinira se s kremami, ki jih že uporabljate. Njegova osnovna naloga je uravnotežiti bakterije, ki se nahajajo na koži. Odlično se dopolnjuje s SPF zaščito.

SPF nega

Vsi Reviderm SPF produkti so brez lipidov. Tako je krema bolj zračna in ne povečuje znojenja pri visokih temperaturah. Kreme pa vsebujejo negovalne učinkovine in poskrbijo za vlago, ki jo potrebujemo.

Novost pri Revidermu- nega z rastnimi faktorji

Za vse tiste, ki iščete idealno rešitev za zrelo kožo z izgubo elastičnosti, gubami in pomanjkanjem tonusa, je prišla popolna novost podjetja REVIDERMA! Naš novi tretma z rastnimi faktorji je posebej zasnovan za kožo, ki je izgubila sijaj in vitalnost. Če želite, da vaša koža izžareva mladost in polnost, je to zdravljenje, ki ga morate poskusiti!

Posebej zasnovan tretma za nego kože, ki zahteva intenzivno nego in preprečevanje staranja, bo ta tretma poleg naših izdelkov z rastnimi faktorji, ki prodrejo globoko v podkožno tkivo, zagotovil delovanje aktivnih sestavin na najgloblje plasti.

In to še ni vse! Izdelki REVIDERM z rastnimi faktorji prav tako izjemno učinkovito rešujejo izzive področja pod očmi. Tako se bodo že po prvem zdravljenju temni krogi in vrečke okoli oči opazno zmanjšali, s stalno nego na domu z rastnimi faktorji pa lahko pričakujete skoraj popolno obnovo tega občutljivega območja.

Kaj so rastni faktorji in po čem se razlikujejo?

Rastni faktorji so beljakovinske spojine, ki so izjemno pomembnepri obnovi in regeneraciji tkiv v telesu. Ko gre za samo kožo, ti dejavniki spodbujajo rast novih celic, proizvodnjo kolagena in elastina ter prispevajo k ohranjanju zdravega in mladostnega videza kože.

Laboratorij REVIDERM je sintetiziral kar tri različne rastne dejavnike – EGF, FGF in IGF, ki delujejo sinergistično in spodbujajo regeneracijo kože na globljih ravneh, kar ima za posledico gladko, čvrsto in navlaženo kožo.

EGF (Epidermal Growth Factor) – spodbuja regeneracijo in obnovo kožnih celic, kar prispeva k mlajšemu videzu in boljšemu tonusu kože. Gladi kožo in zagotavlja njeno elastičnost.

FGF (Fibroblast Growth Factor)- spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina, vitalnih beljakovin za čvrstost in prožnost kože. Globoko prodre v dermis, zaradi česar je koža bolj odporna na znake staranja.

IGF (Insulin-like Growth Factor) – spodbuja regeneracijo kože in vlaži, zagotavlja intenzivno vlaženje in sijočo kožo. Neguje kožo, zaradi česar je odporna na suhost in poškodbe.

Kozmetično nego z Reviderm izdelki z rastnimi faktorji smo poimenovali FEEL YOUR BEAUTY.

Sestavljena je iz devetih korakov:

1. Površinsko čiščenje kože z ustreznim čistilom

2. Enzimski peeling

3. Repair maska

4. Mikrodermoabrazija

5. REVIDERM ultrazvok s contour lift formulom

6. Growth factor cell renewal eye serum + eye pads

7. Growth factor cell renewal concentrate + calming hydro mask

8. Growth factor cell renewal fluid

9. Skin finish

Kaj lahko od nege pričakujemo?

S kombinacijo naprednih tehnologij, kot sta mikrodermoabrazija in ultrazvok, ter močnih rastnih  faktorjev REVIDERM, Feel your beauty tretma ponuja hitro preobrazbo kože.

Po tretmaju bo koža videti osvežena z vidnim lifting učinkom. Še posebej opazna sprememba bo tista na območju pod očmi – temni krogi in vrečke okoli oči se bodo opazno zmanjšali, kontura obraza pa bo tesnejša in svetlejša.

Katere proizvode uporabljamo pri negi?

Growth factor cell renewal eye serum

Serum za obnovo celic rastnega faktorja je oblikovan tako, da gladi gube in zmanjša temne kolobarje.

Serum, obogaten z močnimi rastnimi faktorji, kot so ESPG, FGF in IGF, intenzivno vlaži in krepi občutljivo področje oči za sijoč in mladosten videz.

Ta visokokakovostni serum je zasnovan tako, da aktivira regeneracijo celic in obnovi mladostno vitalnost.

Growth factor cell renewal concentrate

spodbuja aktivacijo celic s kompleksom rastnih dejavnikov z delovanjem na vidno zategovanje kože in njeno čvrstost.

Idealen je za kožo, ki zahteva regeneracijo, še posebej za zrelo kožo z izrazitimi znaki staranja.

Poleg rastnih faktorjev je obogaten s hialuronsko kislino in ojačevalcem čvrstosti kože, ki ščiti in obnavlja beljakovinske strukture.

Growth factor cell renewal fluid

Idealen je za kožo, ki potrebuje intenzivno hidracijo in obnovo.

Ta lahka 24-urna tekočina z močno formulo in aktivnimi sestavinami zagotavlja intenzivno vlaženje in obnavljanje ter izboljša čvrstost in tonus kože. Poleg tega ščiti kožo z antioksidativno zaščito v obliki vitamina C.

S pomočjo inkapsuliranega glikoceramida krepi kožno bariero.

Komu je namenjen Feel your beauty tretma?

  • Za kožo, ki potrebuje močno preprečevanje in upočasnitev znakov staranja
  • zrelo kožo, ki potrebuje globoko regeneracijo
  • kožo, ki kaže nagnjenost k izzivom, kot so podočnjaki in vidne blazinice v predelu oči
POKLIČITE NAS
Scroll to Top