PRX-T33 terapija je zelo učinkovita kot samostojni tretma, lahko pa se uporablja tudi v kombinaciji z ostalimi metodami pomlajevanja (s filerji, z laserjem, microneedling, radiofrekvenčno terapijo, mezoterapijo, pomlajevanje s krvno plazmo…). V teh primerih pride do sinergije in boljšega rezultata.

WiQo® je italijanska linija dermatoloških izdelkov, ki na popolnoma drugačen način spodbuja naravno regeneracijo kože.

Med najbolj revolucionarne novosti iz linije WiQo® uvrščamo tretma s PRX-terapijo, kjer na neinvaziven način, brez uporabe igel, spodbudimo biorevitalizacijo kože. Gre za gel, ki se nanaša na kožo s posebno masažno tehniko.

Sestava gela, s katero se terapija izvaja, je patentirana in temelji na nizki koncentraciji vodikovega peroksida (H2O2) in 33% triklorocetni kislini (TCA), dodana pa je tudi kojična kislina. Posebnost PRX terapije je ravno v kombinaciji TCA z nizko koncentracijo (H2O2) , ki preprečuje piling efekt ter pospešuje procese celjenja in obnovo tkiv.

Indikacije so fotostaranje in kronostaranje (zmanjšan tonus kože obraza, vratu in dekolteja), sveže brazgotine, strije in tudi melazma.

Po tretmajih koža postane bolj čvrsta in sijoča, njen ten pa bolj enakomeren.

PRX-terapija je primerna za moške in ženske vseh starosti, uporablja se jo lahko že pri otrocih za brazgotine (vodene koze, impetigo).

Za PRX-T33 terapijo (AKCIJA 5+1) nas pokličite na 051 688 779 ali nam pišite na narocanje@dcderm.si ali pa izpolnite spodnji obrazec. Hvala.

POKLIČITE NAS
Scroll to Top